Tæpper


Gulvtæpper til privaten eller erhvervet

Hos BH Gulve kan vi hjælpe dig tilrette med nye gulvtæpper, der passer til dine ønsker og behov. Tæpper kan fremstilles af uld, nylon og andre syntetiske materialer. De kan være vævet eller tuftet, dvs. at materialet er gjort fast på et vævet underlag, eller at fibre er limet på et underlag.
 

Stort udvalg af gulvtæpper og leverandør

Vi har et stort udvalg af gulvtæpper gennem vores mange leverandør, der sikre dig den bedste kvalitet og tæpper lige efter dit ønske. Blandt mange kan vi nævne Desso, Interface, Armstrong, Danfloor og Egetæpper. Tæpperne findes i et utal af farver og forskellige strukturer. Vi kan både lægge gulvtæpper i hele stykker eller som fliser. Med fliser giver det mulighed for at lave mange forskellige mønstre.

I dag ses en mere varieret og spændende anvendelse af tæpper end de tidligere grå væg til væg-tæpper. De fås i rigtig mange prisklasser og kan være en hurtig og billig løsning til et måske ikke helt plant gulv, da det kan rulles ud på et hvilket som helst underlag. 
 

Gulvtæpper passer ikke kun i hjemme

Det er blevet populært med gulvtæpper i erhvervslivet. Lige fra kontormiljøer, biografer til forlystelsesparker. Derfor kan vi helt sikker også hjælpe dig med din næste gulvløsning. Vi er behjælpelige med alle former for gulvbelægning herunder både gulvtæpper, linoleum, vinyl og fliser på badeværelset. Vi arbejder hovedsagelig i området omkring Næstved på Sjælland. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og du kan kontakte os på telefon 40 32 20 43.