Linoleum


Vi tilbyder gulvbelægning af linoleumsgulv

Med linoleumsgulv får du et naturprodukt direkte under fødderne. Linoleumsgulv er fremstillet af linolie, harpiks, korkmel, træmel og kalkstensmel tilsat farve, og derfor undgår man allergi fremkaldende midler i gulvet. Et linoleumsgulv er meget slidstærkt, og ses derfor ofte på skoler og institutioner rundt om i hele Danmark.

Linoleumsgulv har været produceret i 100 år, og vil derfor være et godt valg, hvis du søger et gulv med en holdbarhed på mellem 25 – 50 år.

 

Vi bruger mærker med kvalitet

For at sikre dig den bedste kvalitet af dit kommende linoleumsgulv, bruger vi kun de bedste leverandør af gulve. Med Forbo og Armstrong får du et gulv, der er slidstærkt og holder mange år frem på grund af deres specielle overfladebehandling.

 

Vi kan både lægge hele gulve eller flisebelægning, hvor tykkelsen kan fås mellem 2,5 mm til 4 mm. Ligeledes er det muligt at få en lyddæmpende under lag til gulvet. Alle gulvene er overdækket af en start film med et grønt skær, der forsvinder efter 14 dage.

 

Vil du høre mere?

Med udgangspunkt i Fuglebjerg ved Næstved kører BH Gulve rundt på hele Sjælland. Søger du rådgivning til gulvlægning eller behandling af linoleumsgulve, kan du kontakte os på telefon 40 32 20 43. Hvis linoleum ikke lige er belægningstypen for dig, så tilbyder vi også både vinylgulv og gulvtæpper.