Badeværelsesgulv

Hos BH Gulve har vi stor erfaring med badeværelsesbelægninger lavet af vinyloverflader. Vi laver badeværelsesgulv af homogen vinyl, der er meget velegnet til lettere konstruktioner. Disse løsninger ses ofte hos til- eller ombygning og badeværelser på første sal.
 

Vinylgulve i badeværelset er lette at gøre rene

En af de største fordele ved et badeværelsegulv af vinyl, er rengøring deraf. Man undgår furer, hvor kalken kan gemme sig. En anden væsentlig fordel er tætheden af gulvet og væggene, hvor man opnår en større tæthed end et traditionelt klinkegulv. På badeværelsesgulv af vinyl kan vandet ikke arbejde sig igennem furerne over tid.

 

Test dit gulv

Vi råder altid vores kunder til at få testet deres vinylgulv igennem efter cirka 5 år. Derved sikre vi os at underlaget ikke har givet sig og trukket i vinylen. Det kan især være gavnligt ved et underlag af træ, der let kan give sig med årene.

Vi bruger mærkerne Forbo og Armstrong, som vores foretrukne leverandør af vinyl. Gennem mange års erfaring kan vi stå inden for deres kvalitet af vinylen og sikre dig den bedste løsning til dit badeværelsesgulv. Vi arbejder i området omkring Næstved på Sjælland, og skulle du have nogle spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 40 32 20 43.