Vinylgulve

Hos BH Gulve har vi stor erfaring med badeværelsesbelægninger lavet af vinyloverflader. Vi laver badeværelsesgulv af homogen vinyl, der er meget velegnet til lettere konstruktioner. Disse løsninger ses ofte hos tilbygning eller ombygning og badeværelser på første sal.

 

Hurtig og let rengøring

Vinylgulv på badeværelset har flere fordele, og det er et godt alternativ til fliser. Vinyl fås i flere forskellige farver og designs, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan dit badeværelsesgulv skal se ud. Det er dig, der bestemmer. Materialet er meget holdbart, og samtidig er det nemt og hurtigt at vedligeholde og rengøre. Efter endt bad skal du blot tage en skraber og fjerne vandet. Ved den ugentlige rengøring skal du skrubbe med en svamp med varmt vand samt opvaskemiddel. Kalk fjernes nemt med afkalkningsmiddel. 

 

Kontakt os og få vejledning og et uforpligtende tilbud

Med vores placering i Fuglebjerg har vi hjulpet mange kunder i området omkring Næstved og på resten af Sjælland. Vores hovedfokus er altid at lytte til dine ønsker, og vi har stor erfaring med forskellige behov. Derfor er vi meget omstillingsparate og fleksible. Vi står altid klar til at komme med god og professionel rådgivning, mens vi samtidig kan skrue et uforpligtende tilbud sammen til dig. Vi fanges på telefon 40 32 20 43 eller på mail bhgulve@mail.tele.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.